Kiru Gozu Kaçak
| Konu: Kiru Gozu Salı Tem. 10, 2012 11:50 pm | |
| Soyad-Ad: Kiru Gozu Yaşı: 17 Köyü: Kiri Element: Raiton Rütbesi: Jounin Seviye: Kişilik: Oldukça neşeli ve enerjik bir karakteri vardır, gülümsemeyi sever. İnsan ilişkileri konusunda çok başarılı olmasa da bir kaç dost edinmesi kolaydır çoğu zaman. Genelde diğerlerini kendisinden iten şey fazla şen şakrak olmasıdır. Tabii görevlerde bu durum tam tersine döner ve kendisinden beklenmeyecek kadar disiplin örneği gösterebilir. Geçmiş: Akademiyi başarı ile bitirerek genin oldu, fakat chuunin olması ise o kadar kolay sürmedi. Üç sınava girmiştir fakat ikisini geçememiştir, hepsinde de aynı yerden takılmaktadır ayrıca. Bir gün nerede hata yaptığını anlar shinobilerin hayat felsefesini bulur. Kimseye acıma. Ancak yaşadığı bir intihar suçlaması yüzünden köyden kaçmak zorunda kalmıştır. Temel Stat Puanları: Geninler için toplamı 84, Chuuninler için toplamı 140, Jouninler için toplamı 210 olacak şekilde istenildiği gibi dağıtılabilir. Dağıtım bir kere yapıldıktan sonra DEĞİŞTİRİLEMEZ. Lütfen ona göre dağıtım yapın. Güç (VIT): 40 Çeviklik(AGL): 30 Dayanıklılık(STR): 30 Zeka(INT): 10 Chakra Seviyesi(CL): 10 Chakra Kontrolü(CC): 10 El Becerisi (DEX): 10 Jutsu Stat Puanları Ninjutsu: 12 Taijutsu: 12 Chakra: 12 Bilinen Jutsular: Chidori (A-Rank) Raikiri (B-Rank) Kage Bunshin (B-Rank) Konoha Dai Senpuu (C-Rank) Shishi Rendan (C-Rank) Shunshin (D-Rank) Kirigakure No Jutsu (D-Rank) Örnek Rp: - Spoiler:
Kızıl saçları nokta nokta beyazlarla kaplanmaya başlamıştı. Attığı her adım ölüm demekti sanki o bir kaç dakika için.. Kirigakure'nin sınır dışı bölgelerinde bu kadar kar olacağını bilseydi kesinlikle rotasını kuzeye ayarlardı, fakat kesinlike bir oyunun içerisindeydi. Hayır.. yalnız değildi. Sesizleri normal birine göre çok iyiydi, ne de olsa her gece yatarken tetikte olmak zorunda olan bir missing-nin olarak refleks ve sezgi olmazsa olmazdı. Derin bir nefes aldı ve zangır zangır titreyen çenesine aldırmamak için üzerindeki şala biraz daha sıkı sarıldı. Fakat fayda etmeyeceğini biliyordu.. ne olursa olsun ölecekti bu soğuk yollarda. Tam ümidi kesmişti ki bir ses duydu, sanki onu çağırıyordu. "Gozu! Goozuuu!" kafasını öyle hızlı geriye çevirdi ki neredeyse yerinden kopacakmış gibi oldu. Artık nefes almıyordu, yaptığı şeyin tam adı hırlamaktı. On beş-yirmi yaşlarında bir kadındı karşısında duran. Ne istediğini bilmese de karnının açlığı yüzünden sağ bırakamazdı. Kılıcını çekip karnına sapladı. Fakat kadının son sözleri beklediği gibi olmamıştı. "S-seni her ye-erde a-aradım.. Oğlum. K-köyden kaçm-am gerekse bile.." İşte hara-kiri denilen şey aklından ilk o zaman geçmişti.
| |
|
Todai Kamome Kiri
| Konu: Geri: Kiru Gozu Çarş. Tem. 11, 2012 3:09 am | |
| Örnek RP yetersiz. İsterseniz Geninlikten başlayabilir ya da şansınızı yeni bir örnek rp ile deneyebilirsiniz. | |
|